Kültür

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, 2013

Tek başına çabalamak yerine hep beraber çözümlere odaklanarak, birlikte karmaşık sorunlarla başa çıkabileceğimizi anlatan belgeseller izleyicilerini bekliyor!
Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali bu yıl da birbirinden ilginç filmlerle 20-22 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbul Kadir Has Üniversitesi ve Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi ile 20 ve 22 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Festival, içinde yaratıcılık ve çözüm barındıran birbirinden etkileyici filmlerle ve konuşmacılarla sürdürülebilirlik kavramına ve dünyaya bütüncül bir bakış atacak.
Günümüzde birçok birey ve kurum tarafından çok sık kullanılan sürdürülebilirlik kavramının soyut ve yoruma açık boyutlarına ışık tutan Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, neyin sürdürülebilir olduğu veya olmadığına, neyi sürdürmek istediğimize ve neyi sürdürmenin anlamlı olacağına dair dünyanın dört bir yanından gerçek hikâyeler sunarak ilham vermek amacını taşıyor.
Sürdürülebilir bir yaşamın ancak çeşitlilikle mümkün olacağı bilinciyle toplumun her kesiminden katılımcıları bir araya getirmeyi hedefleyen festival; çiftçileri, iş sahiplerini, şirket çalışanlarını, öğrencileri ve öğretmenleri, çocuğunun gelecekte yaşayacağı dünyadan endişeli ebeveynleri, akademisyenleri ve aktivistleri bu belgeselleri birlikte izlemeye davet ediyor.
Detaylı bilgi için: www.surdurulebiliryasam.org
Festival tanıtım filmini buradan izleyebilirsiniz.

(Basın Bülteni’nden)

About Post Author