İklim

Alarko Carrier’ın 5. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Alarko Carrier’ın küresel iklim değişikliği hakkında farkındalık yaratmak amacıyla bu yıl beşinci kez düzenlediği Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması’na başvurular başlıyor. 30 Temmuz-15 Eylül tarihlerinde düzenlenecek yarışmaya profesyonel veya amatör tüm fotoğraf tutkunları katılabilecek.

Alarko Carrier’ın 5. Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması 30 Temmuz’da başlıyor. 15 Eylül tarihine kadar devam edecek yarışmaya profesyonel ve amatör tüm fotoğraf severler katılabilecek.

İklim değişikliğine karşı hassas bir bölgede yer alan coğrafyamızda, bu konudaki bilinç düzeyini artırmak için en çarpıcı fotoğrafların seçileceği yarışmaya katılmak için, Instagram ve Twitter üzerinden #Küreselİklim etiketiyle ve “@alarkocarrier” adını geçirerek fotoğrafı paylaşmak yeterli.

Özel bir jüri ve mikrosite üzerinden halk oylamasıyla seçilecek yarışma finalistlerinden 1. olan Instagram kullanıcısı Toshiba Daiseikai RAS-13 N3KVR-TR split klima, 2. Toshiba Shorai RAS-13 PKVSG-TR  split klima ve 3. olan yarışmacı Huawei P20 Lite 64 GB akıllı telefon kazanacak. Diğer ödüller de sırasıyla Canon dijital fotoğraf makinesi, LENOVO IdeaPad ve Sony Playstation 4 VR Sony PS4 Sanal Gerçeklik Gözlüğü olacak. Son 7’ye kalan finalistlere ise D&R’dan hediye kartları verilecek. Ayrıca ilk 13’e giren tüm finalistlerin fotoğrafları Alarko Carrier’ın 2019 takviminde yer almaya hak kazanacak.

About Post Author