#ekoIQ | Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey
Yüzde 100 Elektrikli YNJ Motorlar Yola Çıktı

Yüzde 100 Elektrikli YNJ Motorlar Yola Çıktı

açık radyo açık kalmalı

Yonja Group’un bünyesinde kurulan Yonja Motor A.Ş. Türkiyeli motosiklet tutkunlarını elektrikli YNJ motosikletlerle buluşturuyor. 9 TL’ye 1000 km sürüş imkânı sağlayan YNJ motorlar, motosiklet tutkunları için avantajlı ve çevreci bir alternatif sunuyor.
İstanbul Fuar Merkezi’nde, Motosiklet Endüstrisi Derneği’nin (MOTED) desteğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Motoplus Fuarı’nda elektrikli, çevre dostun YNJ motorları büyük ilgi gördü. Fuarda motosiklet sporlarının ünlü isimleriyle özel gösteriler gerçekleştiren Yonja Motor A.Ş. sayesinde, çevre ve motosiklet tutkunu ünlü şarkıcı Soner Arıca, YNJ standında hayranlarıyla buluştu.
Yonja Motor CEO’su Murat Güzel, YNJ’nin dünyada plaka alabilen tek geri vites özelliğine sahip motorlar olduğunu vurguladı. Güzel fuarda görülen yoğun ilgiden sonra 3000W, 4000W ve 5000W motor gücüne sahip modellerle sipariş alıp satış yaptıklarını belirtti.
Amerikan teknolojisi ile üretilip Türkiye’ye Yonja Motor A.Ş. tarafından ithal edilen yüzde 100 elektrikli motorlar, 220V elektriğin olduğu her yerde şarj edilebiliyor.

EkoIQ Editör

açık radyo açık kalmalı
açık radyo açık kalmalı