“Tarımda Değer Zinciri ve İklim Değişikliğine Etkileri” Webinar Serisi, Biyoyakıtları İnceleyecek

TEMEV’in Küresel Denge Derneği ortaklığı ile yürüttüğü “Yerelden Ulusala İklim Ağı” projesi kapsamında düzenlenen “Tarımda Değer Zinciri ve İklim Değişikliğine Etkileri” webinar serisi devam ediyor. “Objektif Bakış Açısıyla Biyoyakıtlar” başlıklı 2. bölüm, 4 Ocak 14.00’da gerçekleştirilecek.

Temiz Enerji Vakfı (TEMEV) tarafından Türkiye’de Sivil Toplumun Desteklenmesi – Ortaklıklar ve Ağlar Hibe Programı kapsamında Küresel Denge Derneği işbirliği ile yürütülen “Yerelden Ulusala İklim Ağı” projesi kapsamında 13 bölgede yerel yönetimler ve kent konseylerine iklim değişikliği ile mücadele özelinde eğitimler verilmesi planlanıyor. Yüz yüze eğitimlerle ulaşılamayan hedef kitle için düzenlenen 15 bölümlük webinar serisinin 2.si ise 4 Ocak 2022’de 14.00-17.00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

“Tarımda Değer Zinciri ve İklim Değişikliğine Etkileri” webinar serisinin ilk bölümünde Dr. Figen Ar ile “Sürdürülebilirlik: Farkında Mıyız?” başlığı altında sürdürülebilirlik konusu ele alınmıştı. 4 Ocak’ta düzenlenecek olan ikinci bölüm ise “Objektif Bakış Açısıyla Biyoyakıtlar” konusunu inceleyecek.

Zoom üzerinden gerçekleştirilecek olan webinara buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

Önerilen makaleler