#ekoIQ | Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey

CDP Türkiye’nin Çalışmalarını 19 Nisan’da Paylaşılacak

açık radyo açık kalmalı

“CDP Türkiye 12. İklim Değişikliği Sanal Konferansı ve Ödül Töreni” Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından 19 Nisan günü gerçekleştirilecek. CDP Türkiye’nin yıl boyunca yürüttüğü çalışmaların paylaşılacağı konferans sonrasında, “Kamu Politikalarındaki Belirsizliğin Sonu ve Yeni İş Normali” isimli bir panel de düzenlenecek.

Türkiye çalışmalarını 2010 yılından bu yana Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu’nun üstlendiği çevre raporlama platformu CDP, 19 Nisan Salı günü (Saat 15.00-17.30) CDP Türkiye 12. İklim Değişikliği Sanal Konferansı ve Ödül Töreni’ni gerçekleştirecek.

Garanti BBVA’nın ana sponsoru olduğu, CDP Türkiye’nin yıl boyunca yürüttüğü çalışmaların paylaşılacağı konferans, Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin ve CDP Kurucusu ve YK Üyesi Paul Dickinson’ın açılış konuşmaları ile başlayacak.

25. Taraflar Konferansı (COP25) Üst Düzey İklim Şampiyonu Gonzalo Muñoz’un ana konuşmacı olarak yer alacağı konferansta CDP Türkiye 2021 sonuçlarının açıklanacağı ve yorumlanacağı sunumların sonrası “Kamu Politikalarındaki Belirsizliğin Sonu ve Yeni İş Normali” isimli bir panel gerçekleştirilecek. CDP Ödül Töreni ve kapanış konuşmalarının ardından konferans sona erecek.

 

EkoIQ Editör

açık radyo açık kalmalı
açık radyo açık kalmalı