#ekoIQ | Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey

İklim Krizine Çözüm Üreten Start-up’lar Bir Araya Geliyor

açık radyo açık kalmalı

HSBC Türkiye, 19 Nisan’da düzenlenecek online etkinlikte, Sürdürülebilir Büyüme Programı kapsamında iklim krizi için çözüm üreten start-up’lar projelerini anlatıyor.

HSBC Türkiye’nin, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan iklim eylemine yönelik çalışmalar yapan ve iklim krizi ile mücadeleye yönelik etkin, inovatif çözümleri hayata geçiren start-up’lara yönelik iki yıl önce başlattığı “Sürdürülebilir Büyüme Programı” devam ediyor.

Bu yıl, WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) ve Hackquarters işbirliğiyle yürütülen program için yapılan başvurular arasından seçilen 20 start-up; 19 Nisan günü (Saat: 14.00- 15.30) düzenlenecek online toplantıda bir araya gelecek.

Etkinlikte projelerini tanıtacak olan start-up’lar için iş modellerini ve projelerinin sosyal etkilerini güçlendirecek, kapsamlı bir altı aylık eğitim ve mentorluk süreci başlayacak. HSBC Türkiye Genel Müdürü Selim Kervancı’nın ev sahipliğinde yapılacak etkinliğe, Hackquarters CEO’su Kaan Akın ve WWF Türkiye Genel Müdürü Aslı Pasinli katılacak.

EkoIQ Editör

açık radyo açık kalmalı
açık radyo açık kalmalı