#ekoIQ | Sürdürülebilirlik Hakkında Her Şey

Kurumların Sürdürülebilirlik Yolculuğu için Çevrimiçi Eğitim Programı Başlıyor

açık radyo açık kalmalı

TKYD’nin 28 Nisan’da düzenleyeceği Kurumsal Sürdürülebilirlik Çevrim İçi Eğitim Programı, katılımcıların hizmet verdiği kurumun sürdürülebilirlik yolculuğunda liderlik yapmalarını ve 360 derecelik bütünsel bir sürdürülebilirlik vizyonuna sahip olmalarını amaçlıyor.

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) “Kurumsal Sürdürülebilirlik Çevrim İçi Eğitim Programı” 28 Nisan tarihinde düzenlenecek. Program, katılımcıların hizmet verdiği kurumun sürdürülebilirlik yolculuğunda liderlik yapmalarını ve 360 derecelik bütünsel bir sürdürülebilirlik vizyonuna sahip olmalarını amaçlıyor. Profesyoneller, girişimciler, araştırmacılar, üniversite öğrencileri ve sürdürülebilirlik elçisi olmayı isteyen herkes eğitim programına katılabiliyor.

Sürdürülebilir Olmak ya da Olmamak?

Kurumsal Sürdürülebilirlik Çevrim İçi Eğitim Programı kapsamında, alanının uzman isimleri konuyla ilgili bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. Bir günlük programın birinci ve ikinci bölümlerinde; Sercom Danışmanlık Kurucu ve Baş Danışmanı Elif Özkul Gökmen, “Sürdürülebilir Olmak ya da Olmamak?” ve “Nasıl Bir Yol Haritası” ana konu başlıkları altında sürdürülebilirlik kavramını, iklim krizi ve AB Yeşil Mutabakatı kapsamında aktaracak. Ayrıca sürdürülebilirlik ve kurumsal yönetim ilişkisi detaylarıyla incelenecek. Bu konuda şirketlerin sorumluluk kapsamı ve paydaş beklentileri doğrultusunda izleyeceği yol haritası katılımcılarla paylaşılacak.

Nasıl Sürdürülebilirlik Elçisi Oluruz?

Programın üçüncü bölümde ise Elif Özkul Gökmen moderasyonunda, Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Sustainability Head Nevra Aydoğan, Nuh Çimento Sürdürülebilirlik ve Çevre Müdürü Yasin Yiğit konukluğunda “Nasıl Sürdürülebilirlik Elçisi Oluruz?” konusu tecrübe paylaşımıyla ele alınacak ve katılımcıların soruları cevaplandırılacak.

EkoIQ Editör

açık radyo açık kalmalı
açık radyo açık kalmalı