Özel Sektör

Marakeş’te Düzenlenen “EBRD Sürdürülebilirlik Ödülleri” En İyi Uygulamalara Verildi

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Sürdürülebilirlik Ödülleri, 10-12 Mayıs tarihleri arasında, Fas’ın Marakeş şehrinde gerçekleştirilen EBRD Annual Meeting 2022 kapsamında sahiplerini buldu. Ödüller, çeşitli kategorilerde en iyi uygulamalara verildi.

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin sponsoru olduğu Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) Sürdürülebilirlik Ödülleri töreni, bu yıl “Çalkantılı Bir Dünyada Zorluklara Cevap Vermek” temasıyla düzenlendi. EBRD Annual Meeting 2022 kapsamında, 10-12 Mayıs tarihleri arasında ve Fas’ın Marakeş şehrinde gerçekleştirilen EBRD Sürdürülebilirlik Ödülleri, çeşitli kategorilerde en iyi uygulamalara verildi.

Törende söz alan Akfen Holding Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Gülbin Uzuner Bekit, şirketin Birleşmiş Milletler’in Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni Türkiye’de 2010 yılında imzalayan ilk holding unvanına sahip olduğunu belirtti. Bekit, “Gerçekleştirdiğimiz yatırım ve insan odaklı projelerde, temiz ve erişilebilir enerji üretimi, temiz su ve sanitasyon ile son olarak karbondioksit tüketiminin azaltılması hedeflerimize konsantre bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

About Post Author