Kent

Daring Cities, 3-7 Ekim’de!

ICLEI ve Bonn kenti tarafından oluşturulan Daring Cities, (Cesur Şehirler 2022) Konferansı, 3-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşiyor. İklim Haber ve ekoIQ, konferansın ana medya sponsoru olarak kabul edildi. 

2022 yılı dünyanın her köşesinde; benzeri görülmemiş, kuraklık, sel, orman yangınları ve aşırı sıcaklıklar gibi iklim felaketleriyle geçiyor. İklim acil durumuna kapsamlı ve küresel bir yanıt aranırken pandemi sonrası zorlayıcı koşullar, savaş ve ekonomik durgunluk gibi tehditler nedeniyle ilerlemeler büyük ölçüde durdu.

1,000’den fazla dünya vatandaşı, iklim eylemi konusunda farkındalık yaratma amacıyla Daring Cities konfernasında çevrimiçi olarak bir araya geliyor.

Daring Cities, iklim acil durumu ilan etmiş, 1 milyar insanı kapsayan 2 bin 500’den fazla karar verici, yerel yönetim, şehirler ve bölgeleri buluşturuyor. Konferans, katılımcıların güçlerini ve etkilerini birleştirip dünya için beklenen değişime ilham vermeyi hedefliyor.

Bu arada İklim Haber ve ekoIQ, 3-7 Ekim tarihleri arasında, bir hafta sürecek olan sanal forum Daring Cities 2022’nin ana medya sponsoru oldu.

About Post Author