Sivil Toplum

Sürdürülebilir Bir Gelecek Eğitimi için Başvurular Açıldı

Başvuruları 1 Ekim’de başlayan ve 10 Ekim’e kadar devam edecek olan Sürdürülebilir Bir Gelecek Eğitimi, 22 Ekim-10 Aralık 2022 arasında gerçekleşecek. Program, üniversite öğrencisi gençlerin sürdürülebilirlik ve yaşam döngüsü, iklim, çeşitlilik ve kapsayıcılık, toplumsal cinsiyet eşitliği, etki, iletişim, hikaye anlatıcılığı, amaç odaklı pazarlama gibi farklı başlıklarda eğitim ve ilham sohbetleriyle destekleniyor.

Akıllı Hayat Akademisi kapsamında ikinci kez düzenlenecek “Sürdürülebilir Bir Gelecek Eğitimi” imeceLAB’in yürütücülüğünde, imece’nin kurucu ortağı Zorlu Holding’in ana partnerliğinde ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin akademik partnerliğinde hayata geçiyor.

Gençlerde farklı ve yeni yetkinlikler geliştirmeyi odağına alan program, Zorlu Holding’in sürdürülebilirlik vizyonu Akıllı Hayat 2030’a paralel, gençlerin sürdürülebilirlik alanında birer değişim öncüsü olarak yetişmelerini ve bu alanın iletişimini yapabilmek üzere yetkinliklerini geliştirmeyi hedefliyor.

Program, üniversite öğrencisi gençlerin sürdürülebilirlik ve yaşam döngüsü, iklim, çeşitlilik ve kapsayıcılık, toplumsal cinsiyet eşitliği, etki, iletişim, hikaye anlatıcılığı, amaç odaklı pazarlama gibi farklı başlıklarda eğitim ve ilham sohbetleriyle desteklendiği bir birlikte öğrenme deneyimi sunuyor.

22 Ekim-10 Aralık 2022 arasında belirlenen saatlerde aktif katılım gerektiren çevrimiçi eğitim, atölye ve ilham buluşmaları şeklinde gerçekleştirilecek programa, Türkiye’nin her yerinden; üniversite öğrencisi olan, sürdürülebilirlik odaklı meseleleri kendine dert edinen ve bu konudaki bilgi birikimini artırmak isteyen tüm gençler başvurabilir. Başvurular, 1 Ekim-10 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek.

About Post Author