Sivil Toplum

Bu Festivalde Hediye Alırken Çocukların Eğitimlerine Katkıda Bulunulacak

hediye

Tohum Otizm Vakfı’nın gelenekselleşen Yılbaşı Alışveriş Festivali’ne katılacak ziyaretçiler, yeni yıl için hediye alırken aynı zamanda otizmli çocukların eğitimlerine katkıda bulunabilecek.

Tohum Otizm Vakfı’nın gelenekselleşen Yılbaşı Alışveriş Festivali, 5-6 Aralık’ta, Divan Kuruçeşme’de gerçekleşecek. Vakfın otizmli bireylerin yararına yaptığı çalışmaları desteklemek, tanıtmak, farkındalık ve kaynak yaratmak amacıyla gerçekleştirdiği festivalde, ziyaretçiler yeni yıl öncesi sevdikleri için hediyeler alırken aynı zamanda otizmli çocukların eğitimlerine katkıda bulunuyor. Bugüne dek 36 bin kişinin ziyaret ettiği festivale, 1000’i aşkın firma katılım sağladı. Festival’e bu yıl 4 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Festival 5-6 Aralık’ta Gerçekleşecek

Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Festivali’nde; takı, giyim, dekorasyon, ev tekstil ürünleri, mücevher, kozmetik, aksesuar ve teknoloji gibi çeşitli alanlarda 100’ü aşkın markanın ürünleri yer alacak. Etkinlik giriş ücreti ve katılımcı firmalardan sağlanan gelirin tamamı vakfın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılacak. Festival, 5 Aralık tarihinde 11.00-20.00, 6 Aralık tarihinde ise 10.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Festival ziyaretçileri için hazırlanan özel sürprizlerden biri de 20. yıla özel 20 hediye çekilişi. İş dünyasından kişi ve kurumların, çağdaş sanatçılar ve markaların Tohum Otizm Vakfı’na bağışladıkları hediyeler çekilişe katılan ziyaretçilerin olacak. Tohum Otizm Vakfı kurucularının yanı sıra iş, sanat ve medya dünyasının tanınan isimleri tarafından hazırlanan yılbaşı hediye sepetleri otizmli çocuklar yararına bağışa dönüşecek.

Girişimci ve iş insanı Gamze Cizreli Festival’de ziyaretçiler ile buluşacak. Cizreli, ilham veren girişimcilik hikayesini anlattığı ‘’Ateşle Oynayanlar’’ kitabı ile ilgili bir söyleşi ve imza günü gerçekleştirecek. Cizreli, etkinlik kapsamında gerçekleştirdiği kitap satışından elde edilen tüm geliri otizmli çocukların eğitim bursuna aktarılması için bağışlayacak. Festival kapsamında ziyaretçilerin yer alabileceği özel dergi kapağı fotoğraf çekimi de gerçekleşecek. Etkinlikten elde edilecek gelir otizmli çocukların eğitimine katkı sağlayacak. Sanatçı Sarra Rodrik’in fotoğrafları Güral Porselen desteği ile yine eğitime dönüşecek ve festivale özel hazırlanan fincan ve tabak setlerinin satışından elde edilecek tüm gelir otizmli çocukların eğitimine destek olacak.

About Post Author